Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016.

Pinkpop
No explanation needed. Koop snel een kaartje nu het nog kan, want de tickets vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank.

Waar: Megaland – Landgraaf
Wanneer: Vrijdag 10 juni, zaterdag 11 en zondag 12 juni
Bestel HIER je kaartje
Meer info op: http://www.pinkpop.nl/

Butchers Heaven
Butcher’s Heaven zal in het weekend van 11 & 12 juni de Centrale Markthal op het Foodcenter in Amsterdam onder leiding van Julius Jaspers omtoveren tot een paradijs voor de carnivoor. Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit gaat het nu om vlees in de meest uitgebreide zin van het woord. Kortom: Vlees van goede afkomst, workshops, 25 chefs, whisky en bier, barbecue en muziek!

Waar: Centrale Markthal, Food Center Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 11 en zondag 12 juni
Bestel HIER je kaartje
Meer info op: http://butchersheaven.com/

Zomerfruit festival

De tijd is rijp: schoenen uit, dansen en lachen aan het strand en flirten met de zon. Dompel je onder in het fruitige sprookje genaamd Zomerfruit. Het festival bevindt zich op een prachtig gebied inclusief strand, op een steenworp afstand van Amsterdam. De fijnste DJ’s, meest frisse live-acts en leukste activiteiten worden samengebracht tot één van de meest gezellige festivals deze zomer. Het programma is lekker divers en samengesteld door Vunzige Deuntjes, Chicago Social Club, Patronaat Haarlem, Ongpst MaarWel Lkkr en Gum Pop Records. Zo is er voor ieder beestje een feestje!

Waar: Veerplas in Haarlem
Wanneer: Zondag 12 juni
Bestel HIER je kaartje
Meer info op: http://zomerfruitfest.com/

Laatste nieuws