Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kate Upton sexy in doorschijnende jurk

Hoewel het model vandaag jarig is, vierde ze gisteravond haar verjaardag al in New York. Samen met liefje Justin Verlander werd Kate gespot in een wel heel bijzondere outfit: grotendeels doorschijnend. Door de volledig doorschijnende jurk heen zie je alleen haar bodysuit. De fotografen hadden vooral aandacht voor haar billen die goed in beeld waren. Wat ook opviel: het gat in de jurk bij haar derrière, oeps! Beetje te hard gefeest, Kate? De foto’s zie je hier.

‘Miley Cyrus en Liam Hemsworth trouwen op het strand

Het langverwachte huwelijk zit er naar verluidt nu dan écht aan te komen. Miley en Liam zullen volgens insiders trouwen op het strand. Eerder gingen de geruchten al dat ze elkaar het jawoord zullen geven in Liams geboorteland Australië. Ondertussen hebben ze beiden nog niets bevestigd, zelfs niet dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Wel draagt Miley trouw haar verlovingsring al een tijdje.

Justin Bieber neemt het op voor Selena Gomez

Justin Bieber en Chris Rock kunnen het normaal goed met elkaar vinden, maar daar moet Justin nu niets meer van weten. Chris noemde Selena Gomez op Twitter de goedkope versie van Beyoncé, iets wat volgens de zanger niet door de beugel kan. Hij eist een excuses van Chris, ook al was het maar ‘als grapje’ bedoeld.

Laatste nieuws

Zie ook