Dave Roelvink in het najaar voor de rechter

Dave Roelvink kan de moeilijke tijden nog niet achter zich laten. De toestanden rondom hét huisfeestje in augustus 2014,...

Lees ook

Dave Roelvink kan de moeilijke tijden nog niet achter zich laten. De toestanden rondom hét huisfeestje in augustus 2014, waarbij onder andere juwelen werden gestolen en een seksfilmpje werd gelekt, zijn nog steeds niet afgerond. Nu is bekend dat Dave dit najaar voor de rechter moet verschijnen.

Rechtszaak

Het feestje vond plaats in de woning van de familie Pach. Al snel bleek dat de party nogal uit de hand was gelopen. Zo zijn er juwelen en apparaten gestolen en verscheen er een sekstape van Dave en Melissa Pach, de dochter des huizes, in een jacuzzi.

Destijds is Dave al opgepakt wegens mogelijke betrokkenheid bij de roof, samen met een andere 24-jarige Amsterdammer. Tot op de dag van vandaag moet de jonge dj nog steeds voor de rechter verschijnen voor deze diefstal. Dat zal dit najaar, waarschijnlijk in november, plaatsvinden. Dat laat de advocaat van Melissa Pach weten.

Ontslagen

Onlangs werd een met Dave bevriende politieagent uit Amsterdam ontslagen, omdat hij zich heeft bemoeid met het politieonderzoek van een ander korps dat ging over het onderzoek naar Roelvink en zijn vrienden. De ontslagen agent zou de verdachten, waaronder Dave, telefonisch op de hoogte hebben gehouden over het magnolia-onderzoek. Toen dit uitkwam is er een intern onderzoek gestart bij de politie, en viel de agent door de mand.

Streep eronder

Dave wil niets liever dan dit achter zich laten, liet hij eerder weten. “Ik zou er graag een streep onder zetten, en dat zal beslist ook gelden voor Melissa en haar familie.” Niet alleen op privégebied, maar ook zakelijk heeft hij er baat bij. Dave zou namelijk dolgraag een vervolg van De Roelvinkjes maken. “Ik denk dat RTL de uitspraak van de rechtszaak afwacht en pas dan een beslissing neemt over een vervolg. Ik hoop dat die positief uitpakt, want ik zou dat wel heel leuk vinden.”

Maar onlangs kwam Dave weer flink in de problemen; zó erg, dat zelfs vader Dries teleurgesteld was. Je leest het HIER.

Zie ook: Zo heb je Dave Roelvink nog nooit gezien

Bron: Weekend, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook