Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kendall Jenner knipt lange lokken af

Kendall Jenner heeft al sinds ze klein was in Keeping Up With The Kardashians lang donkerbruin haar. Nu heeft ze voor het eerst de schaar in haar lange lokken gezet. Via Snapchat geeft de brunette een sneak peek van haar nieuwe coupe, maar laat nog niet de bovenkant van het kapsel zien. Maar van wat we kunnen zien, staat het haar nu al geweldig!

Alessandra Ambrosio heeft Marilyn Monroe moment

Oopsie daisy! Topmodel Alessandra had zich voor een fotoshoot op het strand in een mooie jurk gehuld. Maar het waaide zo hard… Dat-ie constant omhoog vloog, waardoor haar ondergoed te zien was. En niet zo’n beetje ook! Marilyn zou trots zijn geweest. Bekijk de foto’s hier.

Paris Hilton woedend op Robbie Williams

Toen bekend werd dat Robbie de buurman van Paris zou worden, was ze eerst nog enthousiast. Maar nu, ruim een jaar later, heeft ze een hekel aan de zanger gekregen. Het hele jaar lang wordt er al aan zijn villa verbouwd, waardoor hij er nog niet eens woont. Ondertussen kan Paris al een jaar niet slapen door het lawaai en geluidsoverlast.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook