Verdrietig nieuws voor Rafael van der Vaart

De Spaanse voetbalclub Real Betis neemt na één seizoen alweer afscheid van Rafael van der Vaart. Dat heeft hij zelf late...

De Spaanse voetbalclub Real Betis neemt na één seizoen alweer afscheid van Rafael van der Vaart. Dat heeft hij zelf laten weten aan NOS.

Balen

Rafael, die middenvelder was, was bijna niet op het veld te zien. Een grote verrassing is het dus niet. Maar Rafael baalt natuurlijk wel en hoopt dan ook snel bij een andere club verder te kunnen met zijn passie. “Ik wil gewoon voetballen”, laat hij weten.

Als het een club ver weg wordt, zo sluit hij zelfs China niet uit, dan doet hij dat niet zomaar, laat hij weten: “Dan moet daar wel geld tegenover staan.” Voorlopig heeft hij echter nog een contract van twee jaar bij Real Betis.

Gelukkig

In de liefde gaat het gelukkig wel goed met Rafael. Hij denkt in zijn nieuwe vriendin Estavana Polman nu echt de ware te hebben gevonden. “Ik was het vertrouwen in vrouwen en de liefde verloren”, vertelde hij. “Ik geloofde niet meer in een echte relatie. En dan ineens is dat vertrouwen toch weer terug. Dat maakt me blij en dan ga ik er ook voor.”

Lees ook: Rafael en Estavana hebben volgende stap genomen

Bron: Shownieuws, Nu.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws