Amerikaanse The Voice-deelneemster doodgeschoten

Verschrikkelijk nieuws. Christina Grimmie, bekend van de Amerikaanse versie van The Voice, is na een optreden in Orlando...

Lees ook

Verschrikkelijk nieuws. Christina Grimmie, bekend van de Amerikaanse versie van The Voice, is na een optreden in Orlando doodgeschoten.

Vuur

De 22-jarige zangeres gaf gisteren een concert in Orlando, Florida, met de boyband Before you exit. Na het optreden stond ze buiten handtekeningen uit te delen, toen een gewapende man begon te schieten.

De broer van Christina wist de man te overmeesteren, die daarna zelf een einde aan zijn leven maakte. Ook voor Christina was het te laat. Ze was geraakt en overleed later aan haar verwondingen.

Reactie The Voice

The Voice is geschokt. “There are no words. We lost a beautiful soul with an amazing voice. Our hearts go out to the friends, fans and family of Christina Grimmie”, schrijven ze op Twitter.

Christina deed in 2014 mee aan het zesde seizoen van de Amerikaanse versie van de zangwedstrijd. Ze kwam in de finale, werd derde en kreeg een platencontract bij het label van Maroon 5-zanger Adam Levine, die coach was in de show.

Bron: RTL, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook