Zien: Oh Oh Cherso sterren na zes jaar weer bij elkaar

Zes jaar na de eerste aflevering van Oh Oh Cherso, zijn een aantal sterren van de originele cast bij elkaar gekomen voor...

Lees ook

Zes jaar na de eerste aflevering van Oh Oh Cherso, zijn een aantal sterren van de originele cast bij elkaar gekomen voor een kleine reünie. En dat ging er net zo aan toen als vroeger!

Good old times

Samantha “Barbie” van der Plas en manlief Michael openden gisteravond Barby’s Bar in Spanje. Feestcafé gezelligheid, hét feestcafé in Torremolinos, Spanje, zoals ze zelf beschrijft. Voor de grote opening waren niemand minder dan Joey “Matsoe Matsoe” Spaan en Bibi “Kaboutjertje” Breijman aanwezig.

Dolle boel

Dat ging er net zo aan toe als we van ze gewend zijn: het was een wild feestje waar veel drank vloeide. Onderstaande foto’s en filmpjes zeggen genoeg, wat een dolle boel!

Tony (Sterretje), Robert (Jokertje), Vincent (Sniper), Roos (Little Princess) en Elize waren helaas niet samen met de rest in Spanje. Benieuwd wat er na Oh Oh Cherso met hun is gebeurd? Klik hier.

Barby’s Bar

Rondom de opening van de bar in Spanje en hun carrières als beginnende dj’s wordt ook een nieuwe serie (de achtste alweer!) opgenomen in samenwerking met RTL. “Je ziet het vanaf september wel, maar er gebeurt weer genoeg”, onthulde Michael eerder al.

Lees ook: Barbie deelt ‘per ongeluk’ naaktfoto van Michael

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook