Bijzondere bruidsjurk gaat viral

Een trouwjurk gemaakt van wc-papier. Kun jij je er iets bij voorstellen? Ronaldo Cruz ontwierp er één en je zult je...

Lees ook

Een trouwjurk gemaakt van wc-papier. Kun jij je er iets bij voorstellen? Ronaldo Cruz ontwierp er één en je zult je ogen niet geloven.

Do not flush

‘Wie trouwt er in hemelsnaam in een papieren jurk?’ horen we je denken. Wacht dan maar tot je het werk van Ronaldo “Roy” Cruz ziet!

De 49-jarige designer en bloemist doet mee aan een wedstrijd waarbij deelnemers een goedkope, maar chique trouwjurk van toiletpapier moeten creëren. Die van hem is zó mooi, dat heel internet erover praat.

Wauw!

Het was een grote uitdaging, waar Roy anderhalve maand mee bezig is geweest. Het enige wat hij naast wc-papier heeft gebruikt zijn superlijm, tape, naald en draad. Het eindresultaat is werkelijk waar verbluffend. Grote kans dat je niet eens ziet dat de jurk volledig uit papier bestaat.

Ronaldo, die in de Filipijnen trouwjurken ontwierp, staat samen met negen andere in de finale van de contest. Hij hoopt hierna op een carrière als mode-ontwerper. Geen twijfel over mogelijk dat we nog meer van deze creatieve man zullen gaan horen, als je het ons vraagt.

Trend alert

Enne, hoe handig is een toiletpapier-jurk eigenlijk: je bespaart geld en helpt het milieu. Zodra de tranen bij het huwelijk beginnen te vloeien, heb je altijd papier bij de hand en na de grote dag kun je je jurk voor van alles en nog wat gebruiken. Ruiken we hier een nieuwe trend…?

Lees ook: Bruidsmeisjes poseren voor bruidsfoto’s, maar wat er dan gebeurt…

Bron: InStyle, Beeld: iStock, Cheap-chic-weddings

Laatste nieuws

Zie ook