Wat doet zangeres Christina Milian nu?

Christina Milian, ken je haar nog? Ze werd in 2001 bekend met haar hit AM to PM en scoorde daarna met Dip It L...

Lees ook

Christina Milian, ken je haar nog? Ze werd in 2001 bekend met haar hit AM to PM en scoorde daarna met Dip It Low, maar verdween vervolgens uit de spotlights. Wat doet ze nu?

Flop

De zangeres bracht nog een paar albums uit, de laatste verscheen in 2006, maar was helaas geen knaller. Wel zong ze nog de titelsong van Kim Possible in. Ze ging over op televisie en was te zien in films als Love Don’t Cost A Thing, Bring It On: Fight To The Finish en Ghosts Of Girlfriends Past.

Reality

In 2010 besloot ze het over een andere boeg te gooien en wilde ze manager worden van een Australisch duo. Ze wilde popsterren van ze maken, maar dat mislukte. Drie jaar laten verscheen ze op tv in Dancing With The Stars naast onder anderen Jack Osbourne, Snooki en Saved By The Bell actrice Elizabeth Berkley. Inmiddels is het al een tijdje stil rondom Christina.

Baby girl

Ze lijkt zich nu vooral te focussen op haar baby girl. Christina was ongeveer een jaar getrouwd met R&B zanger The Dream en ze kregen samen dochter Violet Madison Nash. Het meisje is alweer zes jaar oud en word met de dag knapper.

Violet is dol op make-up en maakt nu al haar eigen tutorials. Ze weet als de beste hoe je mooi oogschaduw aanbrengt en je wenkbrauwen on fleek krijgt.

Christina in 2005 vs 2016


Beeld: Getty, Hollandse Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook