Rafael van der Vaart maakt grote blunder

Whoooops! Rafael van der Vaart maakte gisteravond zijn debuut in het programma NOS Studio France, maar maakte...

Lees ook

Whoooops! Rafael van der Vaart maakte gisteravond zijn debuut in het programma NOS Studio France, maar maakte meteen een pijnlijke fout. En dat is social media gebruikers niet ontgaan…

Onder vuur

Rafael ligt flink onder vuur op Twitter, nadat hij gisteren iets zei op tv, wat helemaal niet klopt. De openingswedstrijd van Frankrijk en Roemenië was op het moment het gesprek, toen ook Engeland en voetballer Dele Alli ter sprake kwamen.

“Ik ken hem nog van mijn tijd bij Tottenham. Toen liep hij daar in de jeugd. Mooi om te zien dat zo’n jongen in één jaar doorbreekt, nu een EK speelt en de drijvende kracht is op het middenveld van Tottenham. Extra klasse. Daar hoop je op tijdens een EK”, ratelde Rafael.

Maar ehhh… Dat kan dus blijkbaar helemaal niet. Voetballer Dele Alli tekende naar verluidt namelijk pas begin 2015 een contract bij de club. Ai!

Twitter ontploft

Op Twitter regent het reacties. “Uhm, Rafael van der Vaart. Dele Alli heeft nooit in de jeugd van Tottenham Hotspur gespeeld” en “Van der Vaart zag Dele Alli in de jeugd van Tottenham? Die man is pas vorig seizoen gekocht van MK Dons”, zijn maar een greep uit het vele commentaar.

Het zit Rafael niet mee. Eerder vandaag maakte hij ook al verdrietig nieuws bekend… Benieuwd? Klik hier.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook