De Zweedse dubbelganger van Adele

Keer op keer is het weer verbazingwekkend om te zien dat celebs een look-alike hebben. Zo zagen we eerder al dat een doo...

Lees ook

Keer op keer is het weer verbazingwekkend om te zien dat celebs een look-alike hebben. Zo zagen we eerder al dat een doodgewone man precies op Leonardo DiCaprio lijkt, Lauren Conrad en haar zus net een tweeling zijn en Taylor Swift zelfs oog in oog stond met haar dubbelganger. Maar nu is er een look-alike opgedoken die ze écht allemaal overtreft!

Look-alike

De 22-jarige Ellinor Hellborg lijkt namelijk als twee druppels water op de wereldberoemde zangeres Adele! Het Zweedse meisje kreeg dat dan ook regelmatig te horen en besloot de bekende make-up look van Adele na te doen en de beelden hiervan op Instagram te zetten. Ellinor vindt dan ook helemaal niet vervelend dat ze steeds verward wordt met de zangers. “Ik ben een groot fan van haar en het is echt een compliment om van jullie te horen dat ik zoveel op haar lijk.”

Enne, ze twee lijken niet alleen op elkaar als het gaat om uiterlijk. Zo zong de look-alike van Adele veel op school en daar zaten heel wat liedje van de zangeres tussen.

Lees ook: Brooklyn Beckham heeft een dubbelganger

Bron: Girlfriend, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook