Zo zien de mean girls uit de film 13 Going on 30 er nu uit

Heb jij de film '13 Going on 30' ook al tientallen keren gezien? Grote kans dat je het groepje mean girls, genaamd de si...

Lees ook

Heb jij de film ‘13 Going on 30‘ ook al tientallen keren gezien? Grote kans dat je het groepje mean girls, genaamd de six chicks, niet bent vergeten. De meiden maakte het leven van Jenna ten slotte tot een hel. Maar wat zouden ze nu doen en nog beter: hoe zien ze er nu uit? Grote kans dat jij niet doorhad dat één van de Pretty Little Liars-sterren in het groepje zat!

Alexandra KyleDe rol van Tom-Tom, de leider van de 6-chicks, werd gespeeld door Alexandra Kyle. En net als veel andere jonge actrices uit de film, is ook zij blijven acteren. Zo was ze te zien in series als Without a Trace, Days of Our Lives en Justified. Daarnaast heeft ze nog als screener gewerkt voor America’s Funniest Home Videos.

Ashley Benson
Ja ja, ook Ashley Benson was een van de gemene 6-chicks! We kennen haar natuurlijk allemaal van de populaire serie Pretty Little Liars, waarin ze de rol van Hanna Marin speelt. Die rol is een stuk groter dan die in 13 Going on 30, waar haar naam niet genoemd wordt en ze eigenlijk maar een beetje achter de rest aanloopt.

Brittany Curran
Maar Ashley was eigenlijk niet de enige ‘onbekende’ six chick! Zo was ook Brittany Curran onderdeel van het meidengroepje. De actrice was onder andere te zien in de film Legally Blondes en had een gastrol in de series Chicago Fire en Twisted.

Brie Larson

Je kent Oscarwinnares Brie Larson waarschijnlijk van Room, Trainwreck en United States of Tara. Daarnaast had ze een bijrol in de film 21 Jump Street en heeft ze gewerkt als coregisseur voor twee korte films.

De laatste twee meiden ‘mean girls’ hebben hun plekje in de spotlights daarentegen niet behouden. Julia Roth werkte daarentegen wel als productie-assistent voor de serie True Detective.

Lees ook: Zien: Zó ziet de dochter van Paul Walker er nu uit

Bron: InStyle, Beeld: Getty, filmtotaal

Laatste nieuws

Zie ook