Verschrikkelijk nieuws voor Selena Gomez

Verschrikkelijk nieuws voor Selena Gomez. De zangeres gaat momenteel door een moeilijke tijd omdat ze vrijdag haar goede...

Lees ook

Verschrikkelijk nieuws voor Selena Gomez. De zangeres gaat momenteel door een moeilijke tijd omdat ze vrijdag haar goede vriendin Christina Grimmie heeft verloren…

Tranen

Selena hield het zaterdagavond tijdens haar concert in Miami niet droog en droeg het nummer Transfiguration op aan Christina, die vrijdag werd doodgeschoten in Orlando. “Ik begrijp niet hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar ik wil dit nummer graag aan haar opdragen”, zei de zangeres voor ze haar tranen wegveegde.

Selena was zeker niet de enige celeb die stilstond bij de dood van de zangeres. Zo schreef Adam Levine: “Behati en ik zijn diepbedroefd door de dood van Christina Grimmie. We leven mee met haar familie” en twitterde Blake Shelton: “Ik ben verbijsterd, verontwaardigd en mijn hart is gebroken nu we die lieve kleine meid kwijt zijn.”

Doodgeschoten

Christina Grimmie, die in 2014 te zien was in de talentenshow The Voice, gaf vrijdag een concert in Orlando met de boyband Before you exit. Na het optreden stond ze buiten handtekeningen uit te delen, toen een gewapende man begon te schieten. De broer van Christina wist hem te overmeesteren, maar voor Christina was het te laat. Ze was geraakt en overleed later aan haar verwondingen.

Lees ook: Broer Christina Grimmie reageert op moord van zus

Bron: E! Online, Beeld: Instagram, Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook