ZARA heeft héél groot nieuws!

Shop jij ook zo graag bij de ZARA? Grote kans van wel, aangezien de winkel voor ieder wel wat wils heeft! Maar juist omd...

Lees ook

Shop jij ook zo graag bij de ZARA? Grote kans van wel, aangezien de winkel voor ieder wel wat wils heeft! Maar juist omdat zoveel mensen dat vinden, duurt winkelen in de ZARA zo lang. Proberen net dat ene shirtje te bemachtigen tussen de menigte of in een lange rij bij de paskamers en de kassa. Maar wij hebben goed nieuws: dat is straks niet meer zo!

Upgrade

Refinery29 bracht onlangs een bezoekje aan het hoofdkantoor van ZARA in Spanje en liep de deur uit met een fijn nieuwtje op zak! De modeketen gaat haar winkels namelijk een upgrade geven. Zo komt er een mogelijkheid waarmee klanten hun eigen producten kunnen scannen en afrekenen waardoor de rijen minder lang worden, zoals met de zelfscanners in de supermarkt! En misschien nog wel leuker: er komen beeldschermen in de paskamers, waarop je kunt vragen om een andere maat van een bepaald product.

De aanpassingen zijn al in een aantal Spaanse Zara-winkels toegepast. De vraag is alleen: wanneer zijn wij aan de beurt? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: ZARA verkoopt vanaf nu ook maatje XXL

Bron: Who What Wear, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook