De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Blac Chyna en Rob Kardashian willen rijk worden met bruiloft’

Rob Kardashian en Blac Chyna willen de tv-rechten van hun bruiloft verkopen voor een flinke som geld. En met flink bedoelen we ook écht flink, want volgens TMZ hoopt het koppel op een bedrag met maar liefst zeven cijfers! De twee hebben al getekend voor een realityserie rond de geboorte van hun kindje, maar de tv-rechten voor de bruiloft horen daar niet bij.

Tja, Rob en Blac zullen wel geïnspireerd zijn door Kim Kardashian, die een miljoenenbedrag kreeg voor haar tv-huwelijk met Kris Humphries.

Is dit de nieuwe vlam van Tyga?

Het lijkt erop dat Tyga al over zijn break-up met Kylie Jenner heen is. De rapper geniet momenteel van een vakantie en is daar niet alleen… Niemand minder dan Amina Blue, die te zien was in de modeshow van Kanye West, houdt hem namelijk gezelschap. En om het er even in te wrijven, deelde Tyga ook nog eens een zwoele foto van het blonde model. ” 1 of 1″, schrijft hij bij een foto die hij van haar gemaakt heeft en op Instagram plaatste. Bekijk het kiekje hieronder:

Kim Kardashian pronkt met strakke lichaam

Kim Kardashian beviel vorig jaar december van zoontje Saint en liet eerden al weten dat ze er door de zwangerschap best wat kilootjes bij had gekregen. Daarom heeft ze de afgelopen tijd keihard getraind én gelijnd. Enne, dat heeft duidelijk z’n vruchten afgeworpen. Via Instagram deelt ze nu namelijk een foto van zichzelf, waarop ze enkel een strakke bodysuit draagt en er fantastisch uitziet! Bekijk ‘m hieronder:

Bron: IntouchWeekly, Nu, HollywoodLife, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook