Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Shock! Je leest de houdbaarheidsdatum op voeding helemaal verkeerd

Waarschijnlijk heb jij ook al meerdere keren eten weggegooid dat éigenlijk nog gewoon goed was. We gooien namelijk jaarlijks veel te veel voedsel weg, omdat we de houdbaarheidsdatum verkeerd begrijpen, blijkt uit onderzoek. Ja, jij ook!

2) Zien: Robin Martens pronkt met strakke bikini body

Dat Robin Martens een hele sexy kant heeft, is wel duidelijk. De GTST-ster staat regelmatig voor een camera en is zeker niet bang om daar een nietsverhullende outfit voor aan te trekken. Eerder dit jaar deelde ze een behoorlijk pikant bedkiekje en in maart ging ze zelfs helemaal uit de kleren. Enne, ook nu pronkt ze weer met haar strakke figuur!

3) Georgina Verbaan showt nieuwe liefde op rode loper

Een maand geleden bevestigde Georgina Verbaan haar relatie met Bram van Leeuwen via Instagram en de twee zijn duidelijk nog helemaal in love. Dit keer nam ze hem dan ook voor het eerst mee op de rode loper!

Laatste nieuws

Zie ook