Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Is dit het bewijs dat Lindsay Lohan zwanger is?

Er gaan steeds meer geruchten in de rondte dat Lindsay Lohan in verwachting is van haar eerste kindje. In Madrid verscheen de actrice namelijk in een kort, rood jurkje, en veel mensen zijn er van overtuigd dat ze daar een babybuikje onder hebben gespot. Het Amerikaanse InTouch Weekly denkt te weten dat een zwangerschap de reden zou zijn dat zij en haar vriend Egor Tarabasov zich al na vijf maanden verloofden. Bekijk de foto hieronder.

Nieuw kapsel voor North West

Kim Kardashian deelt regelmatig beelden van dochter North die het liefst als prinses door het leven gaat. Waar ze normaal alleen een prinsessenjurk aan heeft, heeft ze zich nu ook een nieuw kapsel aan laten meten. Op Snapschat deelt Kim de schattige plaatjes. Bekijk het hieronder.

Criticus denkt dat Adele hem verkeerd heeft begrepen

De producent die beweerde dat Adele’s stem op haar nieuwe album is gemanipuleerd, denkt dat de zangeres hem verkeerd heeft begrepen. De producent, Tony Visconti beweerde eerder deze maand dat 90% van alle stemmen op de radio uit de computer komt. “We weten dat Adele een geweldige stem heeft, maar het valt te betwijfelen of het echt haar stem is of dat die gemanipuleerd is. We weten het niet,” zei hij destijds. Adele was woest over de uitspraak. Tijdens een concert in Parijs schold ze de producent de huid vol.

Visconti geeft op zijn beurt weer een verklaring aan de Amerikaanse pers dat hij denkt dat de zangeres hem helemaal verkeerd heeft begrepen. “Als Adele mijn uitspraken als beledigend heeft ervaren; dat was zeker niet mijn bedoeling. Ik vind het vervelend dat wat ik heb gezegd verkeerd is opgevat. Maar ik kan geen excuses aanbieden voor een misvatting van mijn woorden.”

Bron: Telegraaf, Instagram, RTL Boulevard, Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook