Zien: De prachtige dochter van Fajah Lourens

Fajah Lourens werd op 19-jarige leeftijd moeder van dochter Irem. Het meisje is nu 16 jaar oud, en lijkt als twee druppe...

Lees ook

Fajah Lourens werd op 19-jarige leeftijd moeder van dochter Irem. Het meisje is nu 16 jaar oud, en lijkt als twee druppels water op haar knappe moeder. Wauw!

Steun en toeverlaat

Fajah heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze erg vroeg moeder is geworden. Misschien is het kleine leeftijdsverschil wel één van de redenen dat de twee zo’n goede band hebben. Tijdens Fajah’s breuk met ex Gijs, was dochter Irem haar steun en toeverlaat. In een interview met Shownieuws gaf de dj en fitgril destijds alle details. “Ja mam, zegt ze, gewoon zijn nummer blokkeren en niet meer aan denken. Ze heeft mij er echt doorheen getrokken, ze was er gewoon echt voor mij, als mijn beste vriendin”, legde ze uit.

Als twee druppels water

Om te laten zien hoe trots Fajah op haar dochter is, plaatste ze een foto van haar op Instagram. Bij de foto schrijft ze: “Mijn meisje Irem. Ik ben zo trots, baby je bent mijn hart”. Maar wat vooral aan de foto opvalt is hoe veel Irem op haar moeder lijkt! Wauw, wat een beauty! Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Dochter sleept Fajah Lourens door liefdesverdriet

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook