De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloé heeft een zoet momentje met Reign
Auntie Khloé geniet van haar quality time met haar neefje Reign Disick. De eenjarige is, net als Khloé Kardashian, helemaal in de ban van SnapChat en dat levert heel schattige beelden op.

Nieuw kapsel voor North West
Kim Kardashian deelt regelmatig beelden van dochter North die het liefst als prinses door het leven gaat. Waar ze normaal alleen een prinsessenjurk aan heeft, heeft ze zich nu ook een nieuw kapsel aan laten meten. Op Snapschat deelt Kim de schattige plaatjes. Bekijk het hieronder.

Rob Kardashian wil miljoenen voor tv-rechten bruiloft
Rob Kardashian krijgt zijn eigen zesdelige realityserie genaamd ‘Rob & Chyna’. De 29-jarige en zijn zwangere verloofde Blac Chyna nemen kijkers mee in de voorbereiding op hun eerste kindje samen. “Er zijn maar weinig liefdesverhalen die zoveel buzz veroorzaken als Rob en Chyna”, zei programmamanager van E! woensdag. ”We zijn blij om het volgende hoofdstuk in hun gelukkige leven met de kijker te mogen delen.” Maar daar stopt het niet. Het koppel is van plan om de televisie-rechten van hun bruiloft te verkopen voor een flinke som geld. Kim Kardashian, de zus van Rob, kreeg een miljoenenbedrag op haar rekening bijgeschreven door haar tv-huwelijk met Kris Humphries en dat zou het verloofde stel hebben geïnspireerd.

Bron: NU.nl, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook