Lunch LOL: Green Screen Queen Elizabeth

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooie modeverhalen geschreven, komen de sapp...

Lees ook

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooie modeverhalen geschreven, komen de sappigste nieuwtjes binnen en de laatste trends voorbij. Maar, tussen de hete nieuwtjes door wordt er ook altijd erg hard gelachen om alle viral filmpjes. En die kunnen wij jou natuurlijk niet onthouden, dus kijk en lach mee!

Green screen Queen

De Britse Queen Elizabeth vierde dit weekend haar 90e verjaardag in het land. Speciaal voor deze gelegenheid verscheen de hele familie (inclusief Prins George en Prinses Charlotte met hun knappe papa en mama) op het balkon om de menigte toe te zwaaien. De Queen koos deze keer echter voor een groen pakje, maar had even niet nagedacht over de gevolgen! Groene schermen worden in de film- en televisie-industrie namelijk vooral gebruikt om bepaalde special effects toe te voegen met de computer. Dat werd dus ook door een paar grapjassen op het pakje van de Queen gedaan, en dat leverde hilarische beelden op!

Bron: Zie.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook