EEEK! Wat deze man op zijn nieuwe iPhone aantreft…

Scary! Denk je een gloednieuwe iPhone te kopen in de winkel, blijkt er ineens een onwijs enge foto van een (dode?) vrouw...

Lees ook

Scary! Denk je een gloednieuwe iPhone te kopen in de winkel, blijkt er ineens een onwijs enge foto van een (dode?) vrouw op te staan. Het gebeurde deze man, en hij wist niet wat hem overkwam.

Scary

De man probeerde met zijn nieuwe iPhone zijn eerste foto te maken, maar kwam toen tot de ontdekking dat er al een foto op stond… Op het fotoscherm, was aan de linkerkant een foto’tje te zien van een vrouw met haar ogen dicht. De foto aan de linkerkant staat voor de meest recentelijke foto die er met het toestel is gemaakt. In plaats van een blanco vierkantje, was er een foto te zien van een slapende of dode vrouw. En dat was gek, want de man had het toestel net nieuw.

Geest

Toen hij de foto wilde openen, was dat niet mogelijk. Het enige wat hij kon zien was de kleine thumbnail in het fotoscherm. Mensen vonden het zó eng dat het verhaal helemaal viral is gegaan. Zou het een geest zijn, of gewoon een systeemfoutje? Check hieronder de, nogal enge, beelden.

Lees ook: Wat je niet wist over nachtmerries…

Bron: Self Magazine, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook