Deze challenge transformeert je lichaam in 30 dagen

De zomer is alweer begonnen, en dat betekent dat we allemaal weer in bikini mogen. Wil je nog even wat strakker worden v...

Lees ook

De zomer is alweer begonnen, en dat betekent dat we allemaal weer in bikini mogen. Wil je nog even wat strakker worden voor je het strand op gaat? Dan is deze challenge jou waarschijnlijk op het lijf geschreven: De push-up challenge.

Pushhh

Push-up challenge? Jazeker! Door push-ups te doen, gebruik je verschillende spiergroepen in je hele lichaam. De armen, borst, buik en rug worden aan het werk gezet, en daarnaast krijg je ook meer kracht in je lichaam. Shaun Zetlin, een master trainer uit New York, met een specialisatie in push-ups, heeft een trainingsschema ontwikkeld waardoor je in een maand tijd het maximale uit jezelf kunt halen. Het schema is opgebouwd in vier weken, waarin je de push-ups elke dag een stukje meer opbouwt. Tussendoor zitten er ook rustdagen, om je spieren de nodige rust te gunnen. Sta je te trappelen om met deze challenge te beginnen? Het schema vind je hier.

Lees ook: Ooh lala, Jim Bakkum post sexy kiekje van gespierde lichaam

Bron: Health.com, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook