Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Leonardo DiCaprio bij optreden Beyoncé

Leonardo DiCaprio probeerde onopvallend te genieten van een concert van Queen B, maar helaas werd hij – ondanks zijn vermomming – betrapt door een aantal oplettende fans. Op Twitter berichten fans over zijn aanwezigheid tijdens een concert van haar Formation World Tour in New York.

Lil Wayne getroffen door beroerte

Een privévliegtuig met Lil Wayne aan boord heeft gisteren een noodlanding moeten maken in de Amerikaanse staat Nebraska, omdat de rapper zich tijdens de lange vlucht niet goed voelde. De rapper zou zijn getroffen door een beroerte. Inmiddels is hij weer bij bewustzijn. Maar over zijn welzijn is verder nu niet veel bekend.

Justin Bieber reageert op gevecht

Vorige week ging Justin Bieber op de vuist met een man die behoorlijk wat langer was dan de Biebster. Via Instagram laat hij nu zien dat het toch niet zo goed is om zomaar met iemand een potje te gaan vechten. Justin zit samen met een vriend in de auto, en die vriend laat hem ineens een filmpje zien. Hierop reageert de zanger met: “Is dat een filmpje van een gevecht? Dat is niet cool!” Hierop antwoordt de vriend gevat: “Dit is waarom je het niet op moet nemen tegen mannen van bijna twee meter!”

Bron: Telegraaf/ANP Beeld: ANP/Instagram

Laatste nieuws

Zie ook