Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Boer Tom doet schokkende onthulling

Polderhunk Tom Groot werd razend populair en overspoeld met vrouwelijke aandacht na zijn deelname aan het programma...

Boer Tom doet schokkende onthulling

Polderhunk Tom Groot werd razend populair en overspoeld met vrouwelijke aandacht na zijn deelname aan het programma Boer Zoekt Vrouw. Hoewel dat de droom van menig man is, kon Tom er maar moeilijk mee omgaan. “Ik werd er paranoia van”, vertelt hij in Viva.

Paranoia

“Van onbekende boer was ik ineens een bezienswaardigheid geworden. De paparazzi lagen in de bosjes tegenover mijn huis, reden me achterna, stonden langs de lijn als ik in het weekend voetbal speelde”, de aadacht begon flink z’n tol te eisen. “De spanning in mijn lijf sloeg ook ontzettend op mijn maag. Soms werd ik ’s nachts wakker en moest ik enorm over mijn nek. Ik was er helemaal klaar mee.”

Presentatieklus

Desondanks heeft Tom niet meer dan ‘een klein beetje’ spijt van zijn deelname. “Al die aandacht van de paparazzi had niet gehoeven. Aan de andere kant zijn er ook mooie dingen uit voorgekomen.” Aan BZV hield Tom ook een presentatieklus over. Hij is namelijk één van de gezichten van het programma Eigen Huis en Tuin. Hoewel hem meer tv-klussen werden aangeboden, ambieert Tom geen televisiecarrière. “Eigen Huis en Tuin ligt in het verlengde van wat ik dagelijks doe”, zegt de bollenboer. “Dat is iets heel anders dan een studioprogramma presenteren. Dat zou onnatuurlijk zijn als ik dat deed.”

Bron: Show, Viva, Beeld: ANP