Vervelend nieuws voor Belle Perez

Aiii, de verloofde van zangeres Belle Perez is in opspraak. Vandaag kwam het bericht naar buiten dat haar hubby to be&nb...

Lees ook

Aiii, de verloofde van zangeres Belle Perez is in opspraak. Vandaag kwam het bericht naar buiten dat haar hubby to be Wouter, waar ze donderdag mee in het huwelijksbootje stapt, wordt verdacht van betrokkenheid bij een grootschalige juwelenroof in het Huis ter Duin. Hij werd daarom begin dit voorjaar gearresteerd, dat meldt De Telegraaf.

Juwelenroof

Wouter komt zelf uit een juweliersfamilie en hij is samen met zijn vader een vaste leverancier van sieraden aan BN’ers en bekende voetballers. De 33-jarige man zou samenwerken met de butler van Huis ter Duin, die nog altijd vast zit op verdenking van diefstal van de juwelen uit de kluis van het bekende hotel. Wouter zou naar verluidt de gestolen juwelen hebben laten vervangen door imitaties die de butler dan weer in de kluis zou hebben gelegd.

Het management van Belle Perez laat aan Shownieuws weten: “Belle Perez is uiteraard op de hoogte van de beweerde feiten en het artikel verschenen in de Nederlandse pers. Zij vertrouwt honderd percent op de goede afloop van de zaak en dit op basis zowel van de “analyse van zijn advocaat als van de uitleg van Wout zelf. Het feit dat Wout niet werd doorverwezen naar de onderzoeksrechter sterkt uiteraard dit vertrouwen. Bij deze wordt ook bevestigd dat het huwelijk donderdag gewoon doorgaat. Voor het overige zullen noch Belle noch Wout enige verklaring afleggen en wachten in alle sereniteit het verdere onderzoek af.”

Onschuldig

De advocaat van Wouter laat aan De Telegraaf weten dat zijn cliënt onschuldig is. “Overduidelijk is dat cliënt volledig te goeder trouw is en zich niet schuldig heeft gemaakt aan enig strafbaar feit. Om deze reden is meneer ook niet voorgeleid bij een rechter- commissaris.”

Bron: Telegraaf, Shownieuws, Beeld:ANP

Laatste nieuws

Zie ook