Ex-vriend Fajah Lourens deelt sexy foto

Hallo zeg! Gijs Scheeringa aka dj Johnny 500 aka de ex van Fajah Lourens is pas 23 lentes jong, maar heef...

Lees ook

Hallo zeg! Gijs Scheeringa aka dj Johnny 500 aka de ex van Fajah Lourens is pas 23 lentes jong, maar heeft nu al een lijf waar je ‘u’ tegen zegt. Enne, dat laat-ie maar al te graag zien.

‘Hotness’

De dj had vandaag een fotoshoot en kroop, met ontbloot bovenlichaam en al, voor de lens. Op Instagram geeft hij zijn volgers alvast een sneak peek van het eindresultaat en vooral zijn vrouwelijke fans kunnen de foto enorm waarderen. “OMG wat is dit heerlijk om naar te kijken”, “Te veel hotness op m’n beeldscherm”, “Damn!” en “Sexy”, leest het in de reacties tussen de waas van heart eyes-emoji’s. Bekijk de foto hieronder.

Breuk

Fajah Lourens en haar elf jaar jongere vriend Gijs Scheeringa maakten in maart bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. “Bekend zijn heeft zeker heel veel voordelen, helaas heeft het ook wel wat nadelen. Een van de nadelen is dat je privéleven ook vaak in de media belandt. Het is leuk om je nieuwe liefde aan de wereld te laten zien als je verliefd bent. Helaas komt er soms ook een moment dat je moet aangeven dat je relatie over is… Helaas maar waar. Het is over tussen Gijs en mij.”, schreef ze destijds op social media. Gijs repte echter met geen woord over de breuk. Tot nu! Zijn kant van het verhaal lees je HIER.

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook