Everon Jackson Hooi: ‘Ik ben bang dat ik dichtklap tijdens een huwelijksaanzoek’

Nog net voor de zomerstop beloven ze elkaar in GTST eeuwige trouw. Hoe romantisch zijn Ruud, Gaby, Marly en Everon zelf?...

Lees ook

Nog net voor de zomerstop beloven ze elkaar in GTST eeuwige trouw. Hoe romantisch zijn Ruud, Gaby, Marly en Everon zelf?

Marly van der Velden over…

Haar droompartner
“Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn, met je partner kunt huilen en lachen en goed met elkaar kunt communiceren. O, en dat hij goed is in bed. Ook niet onbelangrijk.”

Romantiek
“Ik ben wel romantisch, maar erg verwend met een vriend die dat heel erg is. Ik moet daar wat actiever in worden, hij doet vaker iets romantisch voor mij dan ik voor hem. Toen we bijvoorbeeld zeven jaar samen waren, stond het hele huis vol rozen en foto’s. Op elke foto stond een tekst met wat ik voor hem betekende. Zo lief, ik was alleen maar aan het janken.”

Everon Jackson Hooi over…

Yes, I do
“Ik heb altijd gedacht: Ik ga nooit trouwen. Maar eigenlijk kun je dat pas beslissen als je met iemand bent waarvan je denkt: Met jou wil ik de rest van mijn leven samen zijn. Dat gevoel heb ik nu, dus ik zou best willen trouwen. Ik zie dat wel als een mooie extra in een relatie. Hoe die bruiloft er uit gaat zien? Op slippers, korte broek, Hawaii-slinger om, op het strand en met verder niemand erbij. Ik denk alleen niet dat ik dat voor elkaar krijg, dan ga ik ruzie krijgen met mensen.”

Tv-huwelijk
“Het is sowieso een feestje om te spelen met Marly. Zo’n huwelijksscène is leuk, maar uiteindelijk blijft het wel werk. Niet heel spannend dus, maar het is leuk omdat er wordt uitgepakt. Er worden mooie opnames gemaakt, iedereen is er, je hebt mooie kleren aan, dat maakt het speciaal. Moeite met zoen- of vrijscènes heb ik nooit gehad. Marly en ik hebben wel eens achter de schermen geoefend, maar daar is niets spannends aan, haha.”

Benieuwd naar het hele interview? Je leest het in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkels ligt!

Tekst Annemieke Riesebos Beeld: Sjoerd Geuke

Laatste nieuws

Zie ook