De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner in pikante shoot

Kendall knipt haar kort
Dat Kylie Jenner wel van een fel kleurtje in haar haar houdt, weten we inmiddels en dat Kim ook graag in de weer gaat met de blonde haarverf is needless to say. Tot nu toe was Kendall Jenner de enige uit de Kardashian/Jenner clan die bij haar lange donkere, natuurlijke lokken bleef. Tot nu, want de model of the moment zette de schaar in haar haar en debuteerde een lob.

Kylie Jenner gespot met French Montana
Kylie Jenner ging zondagavond op stap met French Montana, de ex van haar halfzus Khloé Kardashian. TMZ heeft maandag foto’s van de twee. De twee ontmoetten elkaar in een club in Hollywood om samen een paar uur door te brengen op de Gay Pride van Los Angeles. Jenner is vrijgezel sinds haar breuk met Tyga, maar volgens TMZ is er geen sprake van een relatie met Montana. De relatie van Kylie Jenner en rapper Tyga liep afgelopen maand na twee jaar daten op de klippen. Ze had daarna enkele afspraakjes met de Canadese rapper PartyNextDoor.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook