Backstage bij GTST’s pré wedding party

Vlak voor de zomerstop hangt er romantiek in de lucht in GTST! Maar wordt de liefde ook bezegeld met een sprookjeshuweli...

Lees ook

Vlak voor de zomerstop hangt er romantiek in de lucht in GTST! Maar wordt de liefde ook bezegeld met een sprookjeshuwelijk? Tijd voor Grazia’s grote interview!

Wedding bells

Het is weer spannend in GTST, zo vlak voor de zomerstop. Noud (Ruud Veltkamp) en Sacha (Gaby Blaaser) staan op het punt in het huwelijksbootje te stappen, maar Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina (Marly van der Velden) ook. Met zijn viertjes gingen ze op pré-huwelijksreis, toen de vonk tussen Noud en Marly weer oversloeg, ai ai ai… Hoe zal dat aflopen?

In de nieuwe Grazia, die vanaf vandaag in de winkel ligt, lees je alles over de huwelijken in GTST, maar ook hoe romantisch Ruud, Gaby, Marly en Everon zelf zijn.

Backstage

Wij nemen je mee backstage bij de vrolijke shoot en spraken ook nog even met de acteurs. Want wat staat ons te wachten? En wat is het ergste wat er kan gebeuren tijdens een huwelijk? Kijk mee naar bovenstaand filmpje!

Beeld: Sanne Bakker

Laatste nieuws

Zie ook