K3 meiden onthullen wat ze met eerste salaris hebben gedaan

Vorige maand namen Karen, Kristel en Josje officieel afscheid van de "oude" K3 en hun trouwe fans. Ze gaven het stokje d...

Lees ook

Vorige maand namen Karen, Kristel en Josje officieel afscheid van de “oude” K3 en hun trouwe fans. Ze gaven het stokje door aan de nieuwe formatie, bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje. De drie meiden staan er na de laatste gezamenlijke concert nu écht alleen voor.

Hun eerste album, 10.000 luchtballonnen was binnen een week al vijf keer platina en hun agenda’s staan bomvol optredens. “Het is druk, maar enorm leuk”, vertelt vertelt Hanne aan Privé. “Hopelijk mogen we zo door blijven gaan. Het is en blijft een droom.”

Money, money, money

Deel uitmaken van een succesvolle meidengroep verdient natuurlijk stukken beter dan een bijbaantje in een supermarkt, dat beginnen de meiden ook aan hun bankrekening te merken. “Dit is zelfs mijn eerste baan waarmee ik geld verdien”, laat Hanne weten.

Wat ze met hun eerste salaris hebben gedaan? “We zijn niet ineens een heel ander leven gaan leiden”, laat Klaasje weten. Ze smijten hun hardverdiende geld dus niet over de balk. Maar, natuurlijk hebben ze wel een cadeautje voor zichzelf gekocht. “We hebben alledrie een tweedehandsauto gekocht. Die hadden we ook wel nodig. Een nieuwe auto vonden we niet nodig. We beginnen onderaan de ladder. Doe maar lekker normaal is dan ook ons motto”, sluit ze af. Ze staan dus nog met beide benen stevig op de grond.

Lees ook: Kathleen Aerts doet boekje open over K3

Bron: Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook