De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

De familie Kardashian aangeklaagd

De hele familie Kardashian is aangeklaagd door een bedrijf dat de reality-sterren in contact bracht met grote merken. Zij hebben al een jaar geen geld ontvangen van de familie, en ondernemen nu stappen. TMZ meldt dat het bedrijf (Agency for the Performing Arts) mondelinge afspraken heeft gemaakt met Kim, Khloé en Kourtney Kardashian en met Kylie en Kendall Jenner in 2009. Het bedrijf zou 15% van de inkomsten van die deals moeten krijgen, maar hebben dit nooit van hen gekregen. Ze beweren dat de vrouwen hier miljoenen dollars mee hebben verdiend, maar dat ze nooit een cent hebben betaald. Het is niet bekend hoe hoog de schadevergoeding is dat zij eisen tegen de familie.

North West viert haar derde verjaardag

De dochter van Kim Kardashian en Kanye West viert vandaag alweer haar derde verjaardag. Kim deelt ter gelegenheid van North’s verjaardag een schattig filmpje op Instagram. Bij het filmpje schrijft ze dat ze wil dat North niet groter wordt, en voor altijd haar kleine meisje blijft.

Kim Kardashian naakt op de cover van GQ

Kim Kardashian is de moeilijkste niet als het gaat om een beetje naakt. Vandaag deelde ze een foto van haar nieuwe cover van GQ, waarbij de helemaal uit de kleren is gegaan. De beelden zie je hieronder.


Bron: Instagram, RTL Boulevard, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook