Taylor Swift nu al zoenend gespot met andere man

Het is nog maar net twee weken voorbij tussen Taylor Swift en dj Calvin Harris, maar de zangeres is nu al zoenend gespot...

Lees ook

Het is nog maar net twee weken voorbij tussen Taylor Swift en dj Calvin Harris, maar de zangeres is nu al zoenend gespot met iemand anders. En dat is niet zomaar iemand!

Taylor’s verrassende liefdesleven

Ze is namelijk intiem gespot met acteur Tom Hiddleston. Het Amerikaanse The Sun heeft foto’s in handen weten te krijgen van het stel, tijdens hun romantische wandeling over het strand van Rhode Islands, waar Taylor in de buurt woont. Op de foto’s is te zien dat ze hand in hand lopen en in elkaars armen zoenend op een rots zijn gespot. De 26-jarige zangeres en de 35-jarige acteur leerden elkaar kennen op het MET-gala, waar ze hebben gedanst. Alle beelden zie je hier.

De breuk

Volgens The Sun zou de breuk tussen Taylor en Calvin komen doordat de toekomstplannen van de twee behoorlijk verschillen. Taylor zou niets liever willen dan trouwen en een gezinnetje stichten, terwijl de drukbezette dj niets liever wil dan werken aan zijn carrière. En ondanks dat hij veel van de zangeres houdt, zou zijn carrière altijd voorrang krijgen. Vrienden van het stel zouden hebben laten weten dat de breuk komt doordat ze op een heel ander niveau zouden zitten. Meer daarover lees je hier.

Bron: Nu.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook