Voorlopig geen relatie voor Fajah Lourens

Fajah Lourens is voorlopig even klaar met mannen en hoeft geen relatie meer. In een interview met Kek Mama is ze open ov...

Lees ook

Fajah Lourens is voorlopig even klaar met mannen en hoeft geen relatie meer. In een interview met Kek Mama is ze open over haar verleden, haar relaties en haar kinderen.

Relaties

Toen Fajah nog een kind was, nam haar moeder regelmatig nieuwe mannen mee naar huis. Daar kon ze toen heel boos om worden, en wil daarom niet hetzelfde doen bij haar eigen kinderen. “Húp, daar krijgen we de volgende stiefvader.” Fajah’s kinderen (Irem van 16 en Shai van 8) hadden moeite met ex Melvin, en daarom ging het uit. Niet lang daarna kreeg ze een relatie met de elf jaar jongere Gijs. “Ik dacht echt dat het met Gijs voor altijd was. Daarom heb ik hem ook in mijn leven met de kinderen toegelaten. Achteraf vind ik dat dom en naïef.”

Therapie

Fajah is sinds nu acht weken vrijgezel, en dat is nieuw voor haar, want zo lang is ze nog niet vrijgezel geweest. “Voor het eerst in mijn leven durf ik te zeggen: laat relaties maar even zitten”, zegt de dj en oprichter van My Killerbody Motivation. Om haar emoties onder controle te houden is ze nu in therapie. “Nu zie ik dat ik eerst dat oude zeer moet verwerken. Ik praat een keer per maand met een homeopaat, en ben bij een bioresonantie -therapeut.”

Lees ook: Fajah Lourens gaat he-le-maal naakt

Bron: RTL Boulevard, Kek Mama, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook