Geordie Gaz betrokken bij drugsschandaal

Oh no! Geordie Shore-ster Gaz Beadle bevindt zich middenin een drugsschandaal nadat er berichten zijn gelekt, die v...

Lees ook

Oh no! Geordie Shore-ster Gaz Beadle bevindt zich middenin een drugsschandaal nadat er berichten zijn gelekt, die volgens geruchten van hem zijn…

Party hardy

Een aantal maanden geleden vloog Gaz naar Thailand voor de opnames van Ex on the Beach. Voor het filmen zou de realityster drugs hebben genomen, blijkt uit privé-berichten op Twitter die Gaz naar een vriend zou hebben gestuurd. In één van de berichten beweert Gaz dat hij ontsnapt is van de groep op het strand en in zijn eentje verder heeft gefeest. Hij geeft toe op een vette party te zijn beland en enorm onder invloed te zijn. Welke drugs hij heeft genomen, vertelt hij niet. Maar zijn vriend hint wel: “Heb je ook een lijntje voor mij?”Naar verluidt miste Gaz de volgende dag de opnames, omdat de politie naar hem op zoek was.

Niet de eerste keer

“Cast members hebben hun telefoon tijdens het filmen niet bij zich, dus we hebben Gary nog niet kunnen spreken”, laat een woordvoerder weten. “Ik weet niet of dit weer een stomme actie van Gary is en hij zich uit probeert te sloven, of dat het echt is gebeurd.”

In januari werd Gaz op video betrapt toen hij een lijntje witte poeder van een sleutel snoof. Hij gaf toen toe een fout te hebben gemaakt en drugs gebruikt te hebben.

Lees ook: Gaz reageert op dramatische zwangerschap Charlotte

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook