Hoerááá! Belle Perez is getrouwd

Driewerf hoera! Zangeres Belle Perez is vandaag met haar lief Wouter van der Horst in het huwelijksbootje gestapt.First...

Lees ook

Driewerf hoera! Zangeres Belle Perez is vandaag met haar lief Wouter van der Horst in het huwelijksbootje gestapt.

First comes love, than comes…

Hoewel de aanloop naar de grote dag behoorlijk onrustig was, straalt de zangeres. De newly weds maakten groots hun entree in het Vlaamse Herenthout. Ze kwamen aan in een helikopter en werd door een grote groep fans toegejuicht. Ook was er veel pers aanwezig bij de heuglijke dag.

Opspraak

Wouter kwam eerder deze week in opspraak, omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een grootschalige juwelenroof in het Huis ter Duin. Dat mocht de pret echter niet drukken en Belle is er ook stellig van overtuigd dat haar echtgenoot onschuldig is. “Ik heb 100% vertrouwen in de goede afloop van de zaak en dit op basis van zowel de analyse van zijn advocaat als van de uitleg van Wouter zelf. Het feit dat Wouter NIET werd doorverwezen naar de onderzoeksrechter (in NL de Rechter Commissaris) sterkt uiteraard dit vertrouwen. Bij deze bevestig ik ook na vele bezorgde berichten uit alle kanten, dat ons huwelijk donderdag gewoon doorgaat”, aldus Belle.

Maar gelukkig is er ook positief nieuws te melden. In een video op Facebook bevestigde de 40-jarige dat ze in verwachting is van haar eerste kind.

Beeld: Instagram, ANP, Bron: Show

Laatste nieuws

Zie ook