Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016.

Gin&tonic drinken op een exclusieve, geheime locatie? Dat kan!

Het Britse gin merk Tanqueray opent voor slechts drie weken, van 10 tot en met 25 juni, een tijdelijke speakeasy bar op een mysterieuze locatie in Amsterdam. De bar is vernoemd naar het jaar waarin de gin werd ontwikkeld: ‘1830’, maar waar 1830 zit, mogen we nog niet verklappen. Wil jij ervan verzekerd zijn dat je dit weekend goed kunt inluiden met een Tanqueray&Tonic óf heb je een hot date waar je een goede indruk op wil maken, dan moet je het volgende doen:

1. Stuur Charles, de host van de bar, een WhatsApp-bericht op het nummer: 06 – 375 68 673
2. Geef aan op welke dag je wilt reserveren en met hoeveel personen je wilt komen
3. Indien je behoort tot de lucky few stuurt Charles jou de exacte tijd en locatie door

Snelheid is geboden, want er kan maximaal 40 man in deze prachtige, tijdelijke pop-up-bar!

Je kunt reserveren voor de volgende data tussen 17.00 – 01.00 uur:

– Vrijdag 17 juni
– Zaterdag 18 juni
– Donderdag 23 juni
– Vrijdag 24 juni
– Zaterdag 25 juni

Beeld: Presstigieux

Houtnacht is terug!

Op de zaterdag voor het Houtfestival is Houtnacht weer te bezoeken! Op deze avond wordt het publiek opgewarmd voor de zondag. Houtnacht is kleinschaliger dan de zondag, waardoor de sfeer intiem is. Er is een divers programma met de grote namen van de toekomst, een speciaal podium voor jong talent en een caravan vol experiment!

Waar: Haarlemmerhout, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 18 juni
Meer info op: www.houtfestival.nl

Box & Bar Vaderdag sessie in het Conservatorium hotel

Op zondag 19 juni viert het Conservatorium hotel Vaderdag met een Box & Bar sessie. De Vaderdag sessie start met een intensieve box training in de Akasha gym van ervaren boxing trainer Tomash en wordt afgesloten met Gin & Tonics en bites in de Tunes Bar van het hotel. De ultieme sessie om je vader voor uit te dagen en daarna samen bij te komen in de bar.

Waar: Conservatorium Hotel, Amsterdam
Van Baerlestraat 27, 1071 AN Amsterdam
Tijdstip: 15:00 – 17:15
Wanneer: Zondag 19 juni
Kosten €25
Bestel HIER je kaartje

Laatste nieuws

Zie ook