Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Als je dít studeert ben je het knapst
Er is onderzoek gedaan naar de studie waar de knapste leerlingen zitten. En dan hebben we het niet over de hoogte van je IQ, maar écht over uiterlijk. Benieuwd?

2. Gordon denkt terug aan leuke nacht met voetballer
Het EK is officieel van start gegaan en afgelopen maandag stonden Italië en België oog in oog. Toen voetballer Graziano Pellè een doelpunt scoorde, kon ook zanger Gordon zijn geluk niet op. Naar verluidt hintte hij op Facebook op een ‘hele leuke nacht’ die hij met de voetballer heeft gehad. Shownieuws vroeg hem het hemd van het lijf.

3. Bastiaan van Schaik had ernstige twijfel over maagverkleining
Bastiaan van Schaik droomde al jaren van een maagverkleining, maar of hij ervoor in aanmerking kwam, was nog maar de vraag. Vijf jaar geleden is Bastiaan getroffen door een hartaanval tijdens het sporten. Hierdoor moest hij eerst onderzocht worden, voordat hij een goedkeuring voor de operatie zou krijgen. Die goedkeuring heeft de stylist onlangs gekregen en de maagverkleining volgde al snel.

Laatste nieuws

Zie ook