Nóg meer Teen Mom-drama?

Realityster Kailyn Lowry liet vorige maand weten dat ze na haar huwelijk van bijna drie jaar gaat scheiden van manlief J...

Lees ook

Realityster Kailyn Lowry liet vorige maand weten dat ze na haar huwelijk van bijna drie jaar gaat scheiden van manlief Javi Marroquin. Net als Kailyn zelf, lijkt ook Javi niet lang te rouwen om de breuk. Sindsdien flirt Javi er publiekelijk op los op social media en met één persoon in het bijzonder lijkt hij het heel gezellig te hebben.

Missing you

Namelijk met niemand minder dan Kailyns voormalig beste vriendin Christina “Peach” Pietrobon. “Missing @Javimarroquin9”, tweette Christina deze week. Marroquin reageerde op de tweet met: “So soon! So freaking soon!” Toen de Teen Mom 2-ster haar scheiding bevestigde, liet Peach op Twitter weten erg teleurgesteld te zijn in Kailyn. Later ging ze over op een Twitter rant gericht op de moeder van twee.

Bergafwaarts

In april onthulde Kailyn dat ze een tweede kindje verwachtte met Javi, maar een miskraam kreeg. Nadat hij haar de schuld gaf van het verliezen van de baby, ging het bergafwaarts met hun huwelijk. Ze hebben samen een zoontje, de 3-jarige Lincoln. Kailyn heeft uit een eerdere relatie ook de 6-jarige Isaac.

Bron: Radar Online, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook