Oude beelden Michael van der Plas in politieprogramma opgedoken

Samantha "Barbie" van der Plas wordt er niet goed van. Manlief Michael van der Plas verscheen in 2004 in het programma S...

Lees ook

Samantha “Barbie” van der Plas wordt er niet goed van. Manlief Michael van der Plas verscheen in 2004 in het programma Stop! Politie en die beelden worden sindsdien op televisie herhaald.

Eeuwige roem

In het politieprogramma van RTL7 werd Michael, toen nog niet bekend, staande gehouden omdat hij te hard en door rood reed. En toen bleek hij ook nog eens zijn rijbewijs niet bij zich te hebben. Hij kreeg een boete van €190 en eeuwige roem, want de uitzending wordt al twaalf jaar lang herhaald.

Keer op keer

“Ow ow ow. Denk dat die aflevering al 40 x herhaald is en alle 40 keer krijg ik meldingen van mensen die zegge: Kijk Michael was op TV (politie op je hielen ofzo?). De beelden zijn nog net niet in zwart wit zo oud zijn ze, ik zou denke: beste programmaplanning, we wete het nou wel, maak iets nieuws in plaats van alles 100 x te herhalen?”, schrijft Barbie verontwaardigd bij een reeks foto’s op Facebook.

Hilarische foto’s

Maar juist die foto’s zijn als je het ons vraagt priceless. Want wat zag Michael er toen hij begin 20 was anders uit met zijn wenkbrauwpiercing! Goed opgedroogd, hoor.

Over goed opgedroogd gesproken… Onlangs deelde Barbie nog per ongeluk een naaktfoto van Michael. Zien? Klik hier.

Lees ook: Barbie showt strak figuur in bikini

Beeld: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook