Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Doutzen Kroes backstage bij Rihanna

Doutzen Kroes was gisteravond aanwezig bij het concert van Rihanna in de Amerdam Arena. Het model, die Rihanna kent van de Victoria’s Secret show waar Rihanna optrad, mocht backstage genieten van het optreden. Lucky Doutzen!

Spice Girls zoeken vervangers voor Posh en Sporty Spice

De meidengroep is bezig met een reünie, maar niet alle dames willen daar aan meedoen. Victoria Beckham (Posh) en Melanie Chrisholm (Sporty), hebben laten weten geen tijd te hebben. En dus zijn de andere drie op zoek naar twee vervangers. Volgens bronnen zullen er binnenkort zelfs audities voor gehouden worden, weet Life & Style.

Stalker Brooke Shields de cel in

Brooke Shields wordt al dertig jaar lang gestalkt. Hij stond regelmatig voor haar huis en werk en liet cadeautjes voor haar kinderen achter. Ook schreef hij haar een brief, waarin hij refereerde aan actrice Rebecca Schaeffer, die in 1989 werd vermoord door haar stalker. De man wordt eindelijk gestraft voor zijn gedrag: zestig dagen cel.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook