De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kris Jenner aangekomen door stress

Een bron heeft onthult dat Kris Jenner het afgelopen jaar zo’n 33 kilo is aangekomen. Ze heeft dan ook wel een heftig jaar achter de rug. Zo werd haar man Bruce plots Caitlyn, belandde Khloé’s ex Lamar in het ziekenhuis na een overdosis en werden de problemen van haar depressieve zoon Rob alleen maar erger. Ze zou volgens bronnen daardoor slechte eetgewoontes hebben ontwikkeld. En dan nog ziet ze er geweldig uit als je het ons vraagt! De foto’s zie je hier.

Een foto die door krisjenner is geplaatst op

Kardashian-fans maken zich zorgen om Saint West

Saint West is van de aardbodem verdwenen. Tenminste, dat is wat fans van de Kardashians denken. De zoon van Kim en Kanye wordt zo goed als nooit gespot en ook op social media komt hij niet voorbij. In tegenstelling tot North West, die dagelijks op de kanalen van Kim te zien is. “Kan iemand mij inlichten wat er is gebeurd met Saint West. Is hij nog wel een ding of vinden ze alleen North leuk?” en “Bestaat Saint West wel? Waar is hij?”, vragen fans zich de afgelopen dagen op Twitter af.

Kylie is weer vrienden met Tyga

Hoewel Kylie en Tyga onlangs een punt achter hun relatie hebben gezet, lijkt ze weer vriendin te zijn. De brunette pakte deze week namelijk het vliegtuig naar Jamaica om bij de opnames van een videoclip van Tyga te zijn. Bronnen beweren dat ze niet weer samen zijn.

Laatste nieuws

Zie ook