Deze ster gaat Charlotte vervangen in Geordie Shore

De afgelopen tijd werd wel héél duidelijk dat Geordie Shore binnenkort niet meer hetzelfde zal zijn... Eind april kregen...

Lees ook

De afgelopen tijd werd wel héél duidelijk dat Geordie Shore binnenkort niet meer hetzelfde zal zijn… Eind april kregen fans van de realityserie het al zwaar te verduren toen het gerucht de wereld in kwam dat Charlotte Crosby ermee stopt en niet veel later bleek dat nog een castlid de show verlaat… En om het nog erger te maken kwam daar gister nummer drie bij. Maar gelukkig hebben we nu weer goed nieuws: er komt namelijk een bekend gezicht voor in de plaats!

Bekend gezicht

Momenteel kunnen we nog genieten van een reeks Geordie Shore: Big Birthday Battle afleveringen, waar juist ook alle oude castleden in te zien waren. En blijkbaar vond één van hen het toch wel weer heel leuk. Naar verluidt zou niemand minder dan Sophie Kasaei, een van de originele castleden, binnenkort namelijk de plek van Charlotte innemen!

Een bron vertelt Sun Online: “Sophie kan niet wachten om terug te keren naar Geordie Shore. Het is een droom die uitkomt voor haar. Ze had niet gedacht dat het ooit nog zou gebeuren, maar de Geordie Shore-cast is als familie voor haar en ze kan niet wachten tot ze herenigd is met hen. Het is alleen jammer dat Charlotte er niet zal zijn.”

Geschokt

Daarentegen is ze volgens de bron minder blij om Charlotte’s ex-vriendje Gaz Beadle weer te moeten zien. “Sophie is echt niet blij met de manier waarop Gaz haar beste vriendin heeft behandeld. Ze was geschokt toen ze erachter kwam dat hij haar in haar eentje liet dealen met de buitenbaarmoederlijke zwangerschap.” Betekent dit dat Gaz toch blijft?

Lees ook: Geordie Gaz betrokken bij drugsschandaal

Bron: The Sun, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook