Dit wordt dé festival haartrend van dit jaar

Heb jij al heel wat leuke festivals in je agenda staan of je kaartjes al binnen? Grote kans dat je dan al druk bezig ben...

Lees ook

Heb jij al heel wat leuke festivals in je agenda staan of je kaartjes al binnen? Grote kans dat je dan al druk bezig bent met het verzamelen van kledingstukken en accessoires voor dé perfecte outfit. Maar vergeet ook vooral je haar niet! Gelukkig hoef je niet lang te zoeken want wij zijn een trend tegengekomen die waarschijnlijk een van jouw favorieten wordt!

The hun

Dit keer geen gekke kleurtjes of accessoires in je haar, maar een look die je eigenlijk elke dag wel kunt dragen, namelijk: the hun! De haarstijl wordt ook wel de half-bun genoemd en is super simpel. Het is namelijk een knotje waarvoor je maar de helft van je haar gebruikt en de rest laat je nonchalant los hangen.

Het mooie aan de look is dat het niet uitmaakt wat voor haar je hebt. Van kort tot lang en van super stijl tot een wilde bos krullen, het staat iedereen. Natuurlijk kun je er zelf voor kiezen om ‘m nog een beetje specialer te maken met bijvoorbeeld vlechtjes. Bekijk de foto’s hieronder voor wat inspiratie en bekijk het filmpje om te zien hoe je ‘m maakt:

Lees ook: Deze populaire haarstijl kan ervoor zorgen dat je haar uitvalt

Beeld: Instagram, Istock, Zie.nl

Laatste nieuws

Zie ook