Dit moet je volgens een nail artist nóóit met je nagels doen

We willen allemaal sterke, gezonde nagels die er geweldig uitzien en nooit afbreken. Daarom verzorgen we ze regelmatig e...

Lees ook

We willen allemaal sterke, gezonde nagels die er geweldig uitzien en nooit afbreken. Daarom verzorgen we ze regelmatig en zijn er heel wat meiden die hun nagels laten doen. Van een simpele manicure tot nepnagels en een gellakje, er zijn heel wat mogelijkheden. Toch is er volgens celebrity nail-artist Britney Tokyo één ding dat je echt nóóit moet doen als het gaat om je nagels.

Goed en slecht nieuws

Britney, die onder andere de nagels van Kim Kardashian en Kylie Jenner deed, heeft zowel goed als slecht nieuws. Zo zijn heel veel meiden bang dat een gel manicure slecht is voor je nagels, maar hoef je je daar volgens de nail-artist geen zorgen om te maken. Het grote probleem is volgens haar juist wat veel mensen doen nadat het laagje is aangebracht.

Zo laat ze weten dat de meeste schade ontstaat als je het laagje verkeerd verwijderd wordt of je ‘m eraf peutert. Ze legt uit dat je je nagels hiermee heel erg beschadigd en ze zo ook erg dun kunnen worden. Volgens Britney moet je je nagels laten weken in aceton of een bezoekje brengen aan de salon om ze te laten verwijderen.

Lees ook: Dit moet je nóóit doen tijdens het knippen van je nagels

Bron: Metro.co.uk, Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook