‘Deze Teen Mom-ster stopt ermee’

Er is altijd wel een beetje drama als het gaat om de Teen Mom-sterren. De ene keer krijgen ze een flinke portie kritiek...

Er is altijd wel een beetje drama als het gaat om de Teen Mom-sterren. De ene keer krijgen ze een flinke portie kritiek op hun manier van opvoeding, de andere keer staan de in de spotlights door een arrestatie of een cosmetische ingreep. En nu lijkt het erop dat één van hen helemaal klaar is met het feit dat er continu op je wordt gelet.

Stoppen

Adam Lind, die zowel te zien was in het programma 16 and Pregnant als Teem Mom 2, wil namelijk stoppen met het programma. Dat liet hij weten tijdens de reünie-aflevering.

In een van de afleveringen van het seizoen was namelijk te zien dat Aubree, het dochtertje van hem en zijn ex Chelsea, een schoolfeest had speciaal voor vaders en dochters. Adam liet daarentegen niets van zich horen omdat hij een belangrijke wedstrijd in de sportschool had. Dr. Drew, de presentator van de reünie-afleveringen, kon het dan ook niet laten om hem hier wat vragen over te stellen.

Adam zat daar daarentegen niet op te wachten. “Ik hoef mijzelf niet meer te verantwoorden voor jullie. Ik werk hier niet meer aan mee en ben er klaar mee. Ik ben hier omdat ik volgens mijn contract hier móét zijn. Ik geef jullie niet meer wat jullie willen. Ik ben klaar met dit programma en wil er niet meer aan mee doen”, antwoordde hij.

Lees ook: Teen Mom’s Adam Lind opnieuw uit de kleren

Bron: Show, Beeld: Instagram, MTV

Laatste nieuws