Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Deze ster gaat Charlotte vervangen in Geordie Shore

De afgelopen tijd werd wel héél duidelijk dat Geordie Shore binnenkort niet meer hetzelfde zal zijn… Eind april kregen fans van de realityserie het al zwaar te verduren toen het gerucht de wereld in kwam dat Charlotte Crosby ermee stopt en niet veel later bleek dat nog een castlid de show verlaat… En om het nog erger te maken kwam daar gister nummer drie bij. Maar gelukkig hebben we nu weer goed nieuws: er komt namelijk een bekend gezicht voor in de plaats!

2. Sonja Silva deelt before & after foto van transformatie

Door erfelijke aanleg én de oververmoeidheidsziekte ME, kwam Sonja Silva behoorlijk wat kilo’s aan. Op haar zwaarst woog de voormalige vj en actrice 106 kilo, maar daar besloot ze verandering in te brengen. Een jaar geleden ging ze dan ook onder het mes en onderging Sonja een maagverkleining, waardoor de kilo’s er vanaf vlogen. Enne, het resultaat laat ze dan ook maar al te graag zien!

3. ‘Sabia van de aardbodem verdwenen’

Eind 2015 gingen al wat geruchten over een mogelijk verhuizing, maar nu lijkt het erop dat Sabia de grote stap toch heeft genomen. De Duitse paparazzi zeggen haar namelijk al twee weken niet meer bij haar huis in Hamburg te hebben gezien!

Laatste nieuws

Zie ook