Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Iggy Azalea wijst Nick Young de deur
Een jaar na haar verloving heeft Iggy Azalea basketballer Nick Young de deur uitgezet. De rapper maakte dat nieuws zelf bekend op Instagram. De relatie verkeerde al langer in zwaar weer. In maart lekte een filmpje uit waarin een teamgenoot van Young bij de LA Lakers het met hem over zijn avontuurtjes heeft. De sporter zou niet hebben geweten dat dat gesprek gefilmd werd. Hij schept in de tape onder andere op over een affaire met een 19-jarige.

In de weken na het uitlekken van de tape verdedigde Azalea haar verloofde nog. Zondag plaatste ze echter een toelichting op Instagram. “Alhoewel Nick en ik de afgelopen weken hebben geprobeerd mijn vertrouwen in hem te herstellen, is het mij duidelijk geworden dat dat mij niet lukt”, schrijft de rapper. “Ik wens Nick het beste. Het is nooit makkelijk te scheiden van de persoon waarmee je van plan was een toekomst te delen, maar de toekomst kan herschreven worden en die van mij is vanaf nu blanco.”

Miley Cyrus draagt shirt met Liam Hemsworths naam
Miley Cyrus en Liam Hemsworth nog niet officieel verklaard weer samen te zijn, maar een post van Miley op Instagram kwam in de buurt van dat statement. Op de foto draagt de zangeres een shirt met op de rug de naam Hemsworth. Miley plaatste geen tekst bij de post, maar wel drie hartjes-emoji’s.

Miley en Liam waren in 2012 verloofd, maar zetten een jaar later een punt achter hun relatie. In december doken voor het eerst geruchten op dat de twee weer samen waren. Dat hebben de acteur en de Wrecking Ball-zangeres tot nu toe ontkend noch bevestigd. Wel draagt Miley sinds een paar maanden weer de verlovingsring die Liam haar destijds gaf, wat heeft geleid tot een hoop speculatie over een ophanden zijnde bruiloft.

Lily Allen in bed met een ander
Lily Allen ontkende vorige maand de geruchten dat haar man een scheiding heeft aangevraagd vanwege haar ontrouw. Uit politiepapieren in haar stalkerzaak blijkt echter dat zij wel in oktober het bed deelde met een ander. De zangeres maakte eerder dit jaar bekend dat een stalker haar al zeven jaar het leven zuur maakt. De politie greep uiteindelijk in toen deze Alex Gray bij haar inbrak. Later vertelde hij aan de politie dat hij van plan was Lily iets aan te doen.

The Sun heeft het politierapport rond de zaak in handen. Daaruit blijkt dat ten tijde van de nachtelijke inbraak in oktober van 2015 niet haar man Sam Cooper, maar dj Daniel London aanwezig was. In de documenten staat dat de zangeres en de dj, wiens artiestennaam MC Meridian Dan is, in bed lagen toen Gray het appartement binnen wist te komen. Het zou Daniel geweest zijn die de stalker het huis uit heeft gewerkt.

BRon: BuzzE, ANP, RTL, The Sun, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook