Jim deelt zoet vaderdag-kiekje

Afgelopen zondag was vaderdag, wat betekende dat alle vaders eens extra in het zonnetje werden gezet. Op Instagram kwame...

Lees ook

Afgelopen zondag was vaderdag, wat betekende dat alle vaders eens extra in het zonnetje werden gezet. Op Instagram kwamen de leukste en liefste foto’s langs van de BN’ers en celebs. Ook Jim Bakkum deelde voor de gelegenheid een aantal zoete kiekjes van zijn 3-jarige zoon Lux en de 1-jarige Posy.

Vaderdag

Op één van de foto’s sluit de 28-jarige acteur zijn kroost stevig in de armen. “En zo kom ik net thuis. Serieus mensen, écht serieus… Een lekkerder gevoel dan dit, bestaat NIET. Twee kleine lijfjes die je vast hebt met het besef; dit is van mij…!”, leest het bijschrift. Op de andere foto zien we Lux en Posy die elkaar een dikke smakkerd geven. “Deze lekkerste wezens ter wereld heb ik vandaag op Vaderdag even moeten missen. Maar voor mij voelt het iedere dag als Vaderdag. Het idee dat ik iedere dag papa mag zijn van dit jongetje en meisje, maakt mij zó trots en zó gelukkig.” Hoe lief! Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Jim Bakkum aangezien voor Dave Roelvink

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook