De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian plaatst voor het eerst een foto van haar hele gezin

Hoewel we North West al verschillende keren hebben gezien, blijven de beelden van Saint West heel schaars. Laat staan een foto van het hele gezin. Tot nu, want te ere van Vaderdag plaatst Kim de schattigste familiefoto ooit op Instagram. Je ziet hem hieronder.

Scott Disick zet zijn nieuwe huis na 6 maanden alweer te koop

Scott Disick kocht een half jaar geleden een prachtig huis vlak bij Kris Jenner, Kim Kardashian en Kylie Jenner, waar hij met zijn drie kinderen in de buurt van de familie zou kunnen wonen. Het huis is prachtig ingericht, en bevat onder andere een wijnkelder, een royaal zwembad en een biljartzaal. Afgelopen week kwam echter het nieuws naar buiten dat hij het splinternieuwe optrekje voor 8,8 miljoen dollar te koop heeft gezet. De reden van de verkoop is niet bekend. Beelden van het huis zie je hier.

Kourtney Kardashian: “Kim is een bitch omdat ze Rob niet steunt”

Gisteren werd de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians uitgezonden, waarin we kunnen zien hoe de familie geniet van een tripje naar de sneeuw. De grote afwezige is Rob Kardashian, die op dat moment zijn verloving met Blac Chyna wereldkundig maakte. Kim is boos op Rob dat hij het nieuws niet eerst aan haar en de rest van de familie heeft verteld. Op dat moment laat Kourtney weten dat het niemand iets aan gaat wat Rob doet, en in het speciaal Kim, die Rob totaal niet steunt in zijn keuze voor Blac Chyna. Ze vindt het dan ook logisch dat hij haar niet op de hoogte wilde stellen van het huwelijk. De ruzie in de familie is inmiddels alweer bijgelegd.

Bron: E!, Hollywood Life, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook