Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Vrouw verliest kindje, maar wat ze dan op echo ziet…

Sadie en Gary Brittle waren acht weken in blijde verwachting van hun tweede kindje, toen het kindje plotseling stierf. Het bleek een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te zijn. Om de ellende te vergeten ging het stel met hun dochter Summer op vakantie. Daar voelde Sadie zich niet zo goed, en liet later een echo maken. Wat ze daarop zag was ongelooflijk!

2. Zo verbrand je 1000 extra kcal per dag

Ben je wel eens helemaal bezweet geraakt van het stofzuigen of heb je spierpijn gehad van het ramenlappen? Dat kan nog wel eens kloppen, want schoonmaken is naar verluidt één van de meest effectieve work-outs om calorieën te verbranden. Het zou zelfs goed zijn voor maar liefst 1000 calorieën per dag.

3. Zien: Zó zien de hilarische typetjes uit Zaai er nu uit

Nineties kids verzamelt u! Gaat er een belletje rinkelen bij de namen Irma Johanna Iepma (Plien van Bennekom), Ingrid Mastenbreurtje (Bianca Krijgsma) en Siemen Sietsema? Grote kans van wel als je een die hard Zaai fan bent. Van 1998 tot 2003 was de serie, over de avonturen van twee meisjes die op het platteland woonden, te zien op Villa Achterwerk.

Laatste nieuws

Zie ook